Truf-Pralin-Lokum Büyük Mix

Fiyat : ₺440,00(KDV Dahil)

Çikolatanın en dolgun formlarını ve geleneksel lezzetimizi içinde bulunduran karışık setimizin tadına doyamayacaksınız.
 

:
Vanilyalı Deluxe Lokum
Şeker (Şeker Pancarından elde edilen), Mısır
Nişastası, Sitrik Asit (E330), Su, Vanillin,Antep Fıstığı (%30)
Lotus Bisküvili Deluxe Lokum
Şeker (Şeker Pancarından elde edilen),Mısır Nişastası, Sitrik Asit (E330), Su, Vanillin, Antep Fıstığı(%30),Lotus Bisküvi
Kadayıflı Deluxe Lokum
Şeker (Şeker Pancarından elde edilen),Mısır Nişastası, Sitrik Asit (E330), Su, Vanillin, Antep Fıstığı (%30), Kadayıf
Karadutlu Deluxe Lokum
Şeker (Şeker Pancarından elde edilen), Mısır Nişastası, Sitrik Asit (E330), Su, Vanillin, Antep Fıstığı (%30), Karadut
Alerjen Uyarısı:  Antep Fıstığı
Serin ve kuru ortamda saklamaya özen gösteriniz.
Badem Krema ve Ceviz Dolgulu Sütlü Çikolata (Beyaz Cevizli)
Dolgu ve Dekor Kısmı (%60) :  Badem(öğütülmüş), şeker, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör (Ayçiçek lesitini) , aroma verici (vanilya), ceviz.
Sütlü Çikolata Kısmı (%26):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Beyaz Çikolata Kısmı (%15) : Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya). 
Karamel Bitter Çikolata ve Portakal Şekerleme Dolgulu Sütlü Çikolata (Sütlü Portakal Nuga)
Dolgu Kısmı (%60) :  Karamel(%60): Şeker,pastörize süt, sade yağ, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), aroma verici(karamel), bitter çikolata (%37): Şeker, kakao kitlesi, kakao yağı, emüllgatör(ayçiçeği lesitini) , aroma verici (vanilya), Portakal kabuğu şekerleme (%3)
Çikolata Kısmı(%40):  Şeker , yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör(ayçiçeği lesitini), aroma verici(vanilya).
Yer Fıstığı Krema Dolgulu Sütlü Çikolata (Sütlü Atomik)
Yer Fıstığı Krema(%60):  Şeker, yer fıstığı (%25) tam hidrojenize bitkisel yağ(palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, peynir altı suyu tozu, emülgatör(Ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Sütlü Çikolata Kısmı(%40):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör(Ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya)
Badem Krema ve Ceviz Dolgulu Sütlü Çikolata Sütlü Çikolata (Beyaz Dik Uzun Badem)
Dolgu Kısmı (%60): Fındık (%30), şeker, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkesel yağ( palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya), badem(%10 bütün).
Sütlü Çikolata Kısmı(%25): Şeker, yağlı süttozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya).
Beyaz Çikolata Kısmı (%15):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Karamel Ceviz ve Beyaz Çikolata Dolgulu Beyaz Çikolata (Beyaz Taç Yaprak)
Dolgu Kısmı(%60):   Karamel(%50), şeker pastörize süt, sade yağ, tam hidrojenize bitkisel yağ(palm), aroma verici (karamel), beyaz çikolata kısmı (%45): şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, emülgatör( ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya), ceviz(%5).
Beyaz Çikolata Kısmı(%40):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Karamel Dolgulu Sütlü Çikolata ( Sütlü Uzun Yaprak)
Dolgu Kısmı(%60):   Caramel, şeker,pastörize süt, tam yağlı süt tozu hidrojenizebitkisel yağ(palm),kakao yağı, sade yağ, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici(karamel,vanilya). Beyaz çikolata: Şeker,kakao yağı,emülgatör(ayçiçek lesitini),aroma verici(vanilya).
Sütlü Çikoklata Kısmı(%40): Şeker,tam yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi,emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Şekerleme Dekorlu ve Kakaolu Fındık Kreması Dolgulu Sütlü Çikolata (Sütlü Yuvarlak Beyaz Kup)
Dolgu Kısmı(%60): Fındık(%33), şeker, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya).
Sütlü Çikolata Kısmı(%40):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Renkli Şekerleme Kaplı Sütlü Çikolata: Sütlü çikolata, şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya),matodekstrin,parlatıcı.
Kakaolu Fındık Krema Dolgulu Sütlü Çikolata (Sütlü İkiz Kalp)
Dolgu Kısmı (%60): Fındık(%33) ,şeker, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkisel yağ(palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Sütlü Çikolata Kısmı (%40):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Sütlü Çikolata Kaplı Fındık Draje ve Kakaolu Fındık Kreması Dolgulu Sütlü Çikolata (Sütlü Portakal Kup)
Dolgu Kısmı (%60):  Fındık, şeker, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkisel yağ(palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya)
Beyaz Çikolata Kaplı Fındık Draje: Fındık, şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici (Vanilya).
Sütlü Çikolata Kısmı(%40):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Sütlü çikolatalarda kakao kuru maddesi minimum %30’dur
Bitter çikolatada kakao kuru maddesi %43’dür
Raf ömrü:  9 Ay
Alerjen Uyarısı:  Eser miktarda süt ürünü (laktoz), fındık , antep fıstığı, badem, ceviz, yer fıstığı ve susam içerebilir.
Renkli Hindistan Cevizi Kaplı Frambuaz Dolgulu Sütlü Çikolata (Frambuazlı Sütlü Truff)
Dolgu Kısmı (%60):  (Şeker, fındık, (%33), frambuaz (%10), yağlı süt tozu, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), kakao yağı, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör (Ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya,frambuaz).
Sütlü Çikolata Kısmı (%38):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (Ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya)
Renkli Hindistan cevizi kaplama (%2):  Hindistan cevizi tozu, şeker, maltodekstrin, renklendirici (E124). 
Kakaolu Fındık Krema Dolgulu Beyaz Çikolata (Beyaz Truff)
Dolgu Kısmı (%60):  Fındık (%33), şeker, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör (Ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya).
Beyaz Çikolata Kısmı (%40):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, emülgatör (ayçicek lesitini), aroma verici (vaniya).
Kakaolu Fındık Krema Dolgulu Sütlü Çikolata (Sütlü Truff)
Dolgu Kısmı (%60):  Fındık (%33), şeker, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör (Ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya)
Sütlü Çikolata Kısmı (%40):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (ayçicek lesitini), aroma verici (vanilya).
Badem Kremalı Dolgulu Bitter Çikolata (Bitter Truff)
Dolgu Kısmı (%60):  Fındık (%33), şeker, yağsız süt tozu, tam hidrojenize bitkisel yağ (palm), kakao yağı, yağlı süt tozu, kakao kitlesi, sade yağ, emülgatör (Ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya). 
Bitter Çikolata Kısmı (%40):  Şeker, yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (ayçicek lesitini), aroma verici (vanilya)
Kakaolu Krema Dolgulu Sütlü Çikolata (Sütlü Çizgili Truf)
Dolgu Kısmı (%60):  Şeker,tam yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, tam hidrojenize bitkisel yağ(palm), emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilya).
Sütlü Çikolata Kısmı (%40):  Şeker,yağlı süt tozu, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici(vanilya).
Sütlü çikolatada kakao kuru maddesi minimum %30’dur.
Bitter çikolatada kakao kuru maddesi %43’dür.
Raf ömrü:  9 Ay
Alerjen Uyarısı:  Eser miktarda süt ürünü (laktoz), fındık,  antep fıstığı, badem, ceviz, yer fıstığı ve susam içerebilir.
Exclusive ürünlerimizden herhangi birini satın aldığınızda Tema Vakfı'na sizin adınıza bir adet fidan bağışı yaparak doğaya katkıda bulunuyoruz
Kutu İçeriği 9 adet truf, 9 adet pralin, 72 adet deluxe lokum
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Çerezler Hakkında Bilgi

Ziyaretiniz sırasında kişisel verileriniz siteyi kullanımınızı analiz etmek, reklamları kişiselleştirmek ve sosyal medya özellikleri sağlamak amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni’ni okuyabilirsiniz.